De goedkoopste DFT Prints in Nederland. Zeer snel geleverd en/of gedrukt.

DTF Printen is een revolutionaire manier om kwaliteitsprinten te produceren. Het is een techniek die gebruikt maakt van direct-to-film (DTF) processen om professionele, hoogwaardige prints te maken. Het principe is eenvoudig: de afbeelding wordt gescand of naar ons opgestuurd en vervolgens direct op een film geprint. De filmtape wordt vervolgens gebruikt om de afbeelding op de kleding te drukken door deze met hitte te persen.

DTF Printen heeft een aantal voordelen voor het maken van hoogwaardige afdrukken. Ten eerste is de afdrukkwaliteit hoog, met scherpe lijnen en levensechte kleuren. Ten tweede is het proces efficiƫnt, waardoor het mogelijk is om grote oplages af te drukken tegen zeer scherpe prijzen.

DTF prints op kleding drukken is een geweldige manier om een statement te maken. Of je nu een t-shirt, hoodie, jas of ander kledingstuk hebt, met DTF kun je je persoonlijkheid of die van je bedrijf laten zien. We maken deze prints al vanaf 10 stuks. Je kunt dus full color drukken met lage oplages. Voor prijzen per stuk of per meter neem contact op via info@textieldrukkerijnoord.nl